Køb regnslag med til storbyferien

Et regnslag holder dig tør på ferien

Når man endelig har fri fra arbejdet og har fået ferie, så bør man gøre alt hvad man kan for at sørge for, at den længeventede ferie bliver så god som muligt. Man kan tage forskellige forholdsregler inden man tager afsted, som varierer meget alt efter hvor i verden man skal hen. Skal man til et meget solrigt land er det for eksempel en god ide at tage solcreme med, men skal man til et land, hvor man risikerer en regnbyge i ny og næ er det snarere et regnslag, som man skal sørge for at pakke.

Lad ikke regnen ødelægge din ferie

Der er ingen grund til at lade nogle dråber regn ødelægge din ferie når du endelig er kommet afsted og skal nyde nogle dejlige dage med familien, partneren, vennen eller veninden. Hvis du på forhånd ved, at den destination du skal til er kendt for at være lidt utilregneligt når det kommer til vejret kan det betale sig for dig at tage tøj og tilbehør med til forskellige situationer. For selvom du tager til et sted, hvor det ofte regner er det jo ikke sikkert, at det kommer til at regne når du skal dertil, men man bør altid være på den sikre side.

 

Med et par billige regnslag i tasken er du på den sikre side for så kan du og dem eller den du er med hurtigt dække jer selv således, at I ikke bliver våde. Så behøver I ikke at gå rundt en hel dag i drivvådt tøj, hvilket godt kan sætte en stopper for den gode stemning for en tid.

Regnslag fylder og vejer næsten ikke

Skal man på storbyferie er der meget ofte en vis begrænsning på hvor meget man kan have med i kufferten, især hvis man vælger udelukkende at tage håndbagage med. Det gør, at man er nødt til at tænke meget på hvor meget ens ting vejer og hvor meget det fylder. Skal man afsted med en familie på fire mennesker vil det således være både tungt og fylde meget hvis man skal have komplet regntøj med til alle. Med fire regnslag vil du næsten ikke lægge mærke til den ekstra vægt da de både fylder lidt og ikke vejer meget.

 

Netop derfor vælger så mange at tage regnponchoer med til alle således, at man slipper for den ekstra vægt med regntøj. Skal du afsted med en partner eller en ven kan du også hurtigt tage et regnslag med til vedkommende, som vil elske den fine gestus, at du har tænkt på vedkommende.