Sådan sikrer du din selvstændige arbejdsplads

I dag er rigtig meget arbejde blevet mere selvstændigt. Vi står ikke alle længere på et samlebånd på rad og række, hvor alle kan se hvad man laver.

Det er derfor vigtigt at man finder andre måder at holde styr på, hvad det er ens medarbejdere har lavet i løbet af dagen og hvor meget de har arbejdet.

Læs med her og liv lidt klogere på hvordan du holder styr på dine arbejderes arbejdsdag.

Rapporter

Rigtig mange brancher og virksomheder bruger rapporteringer i dag og det med god grund.

Når man laver rapporter, så går man som hovedregel ud fra, at hvad der står i rapporten er sandt og der ikke er blevet fabrikeret med virkeligheden. Hvis man ikke stoler på rapporten, så har man et helt andet og meget større problem.

Med rapporter kan du meget hurtigt få dannet dig et overblik over, hvad der foregår i alle dele af din virksomhed. Det er især en fordel at bruge rapporter, når man har en stor virksomhed og det er svært som leder at følge med i alle de små led.

Du bestemmer selv hvor ofte du vil have dine rapporter til at komme dumpende. Måske det skal være en gang i ugen eller måske kun en gang om måneden?

Husk på at du jo også skal have tid til at læse rapporterne, så måske det ikke skal være alt for ofte.

Derudover bruger dine arbejdere jo også tid på at lave rapporterne, hvilket tager væk fra den tid de kunne have brugt på andre ting.

Møder

Hold gerne jævnligt med møder.

Med møder har man mulighed for at tjekke ind med hinanden og se hvordan det går i de forskellige afdelinger. Det kan være meget gavnligt, da man ofte ellers kan se sig helt blind på det man selv går og laver, når man ikke har andre mennesker at vænne det med.

Hold derfor gerne møder inden for de forskellige grene af din virksomhed men hav også fokus på at have større møder, hvor folk på kryds og tværs kan få tjekket ind og lært af hinanden.

Man har det med at komme med mange nye ideer, når man møder mennesker der har et andet blik på tingene end en selv.

Medarbejder GPS

Overvej at få dig en medarbejder GPS-service sat op.

Når du har en medarbejder GPS på dine arbejdere, så kan du meget præcist se præcis hvornår de er på arbejde og hvornår de ikke er. På den måde kan du også holde øje med, om de går på pause når de skal og hvor længe den pause egentlig er.

Der findes mange forskellige pakker på nettet alt efter for avanceret du gerne vil have din medarbejder GPS service til at være. Prøv at læse lidt om de forskellige muligheder og overvej grundigt, hvad det helt præcis er for noget som du har brug for.

Det er aldrig en god ide at betale mere for noget som man ikke har brug for, så hvis du kun har brug for en mindre pakke indenfor medarbejder GPS, så tager du bare den.

Uanset hvilken pakke du vælger, så kan det være en stor fordel for dig at have en medarbejder GPS. På den måde kan du have bedre kontrol over din arbejdsplads og du kan bedre kontrollere, at dine arbejdere egentlig arbejder effektivt.

Hvis de ikke gør kan du altid tage dem ind til en samtale og bruge den gemte date fra medarbejder GPS så bevis på deres opførsel.

Find en nem og billig medarbejder GPS. På den måde kan du altid holde styr på hvor dine medarbejdere er henne.