Bliv god til at bruge Photoshop

Kunne du godt tænke dig at blive bedre til at bruge Photoshop? Der er mange som bruger dette program i forbindelse med deres arbejde. Det er vigtigt, at du kan håndtere programmet, for ellers kan du ikke levere et tilfredsstillende resultat. Udover at bruge det i forbindelse med arbejde kan programmet også bruges privat. Hvis du godt kan lide at sidde og redigere i billeder, så kan et Photoshop kursus være lige noget for dig. Der bliver løbende afholdt kurser i København, så hvis du skal have en af dine venner med, så gælder det om at tilmelde jer i god tid. Der er mange interesserede og dermed rifter om pladserne på kurserne.

Hvad skal du vælge:

Et Photoshop kursus er ikke bare et Photoshop kursus, da der findes forskellige niveauer af det. Hvis du f.eks. har den grundlæggende viden i hvordan programmet fungerer, men gerne vil kunne nogle flere tricks, så er der ikke nogen grund til at du vælger begynderholdet. Der bliver kørt tre forskellige slags hold, hvor du selv kan finde ud af hvor du passer ind henne niveaumæssigt. Du kan vælge blandt kurserne Adobe Photoshop grundlæggende, Adobe Photoshop udvidet eller Adobe Photoshop Basic. Det er både muligt at deltage på et kursus med sine kollegaer eller gøre det privat sammen med en bekendt. Det er muligt at kunne skræddersy et bestemt kursus for en virksomhed, hvis der er nok deltagere til det. Hvis du har spørgsmål eller andet i forbindelse med kurserne, så er det muligt at kontakte de personer, som står for det.

Vigtige detaljer:

Kurset i Photoshop bliver afholdt på Strøget i København, hvor de fleste mennesker har nemt ved at komme til med det offentlige. Kurset bliver afholdt i store lyse lokaler, hvor det er muligt at kunne koncentrere sig. Hvis det er meget varmt om sommeren er det muligt at tænde for aircondition, så det ikke kommer til at gå ud over koncentrationsevnen. Man behøves ikke at medbringe sin egen madpakke på kurset. Der er en god restaurant tilknyttet stedet, som man kan benytte sig af. Der bliver automatisk serveret en lækker morgenmad, så dagen starter godt. Det er muligt at vælge imellem noget forskelligt, så du ikke får sukkerkold i løbet af dagen. Faciliteterne er helt i orden og mange deltagere roser stedet efter kurset. Der er en dejlig atmosfære, søde undervisere samt gode forhold for deltagerne.

Pris og transport:

Det er meget forskelligt hvad Photoshop kurset koster, da det bl.a. kommer an på hvilken pakke du vælger. Er det i forbindelse med arbejde er det muligt at kunne få betalt et ophold, så folk har mulighed for at sove på et hotelværelse. Selvom kurset bliver afholdt i København kan det sagtens være at der kommer deltagere fra Fyn eller Jylland. I forhold til transport er der altid en fast kilometertakst, som der bliver beregnet efter. Jo flere der deltager på et firmakursus, jo bedre en pris vil firmaet også få.

Hvad syntes andre:

Når du læser om andres oplevelser af kurset er der udelukkende ros at komme efter. Uanset om du har været på nybegynder kurset eller udvidet kursus, så har deltagerne været tilfredse. Ifølge spørgeundersøgelser har deltagerne fået styrket deres egenskaber og har dermed en masse med i bagagen til at kunne håndtere Photoshop. Hvis du kender programmet, men det er længe siden du har prøvet det, så er kurset egnet til at opfriske det for dig.

Der er mange fra det grundlæggende kursus som ender med at tage det udvidet kursus senere hen, for at blive endnu bedre til at bruge programmet. Kom godt i gang, så du bliver en af de bedste til at redigere i billeder. Klik her hvis du gerne vil vide noget mere om kurserne.