Få en god kvalitets botox

Måske har du længe overvejet botox? Det kan være, hvis du er blevet ældre og har fået rynker i panden, mellem brynene eller omkring øjnene. Du kan få en god kvalitets botox, som på mest naturlige og bedste vis går ind og får ansigtsmusklerne til at slappe af, så rynkerne udglattes. Du kan få behandling med Botulinum Toksin, som kan hjælpe dig med netop dette problem. Læs mere om den gode og effektive botox her.

Hvorfor botox?

Du skal overveje grundigt, hvorfor du ønsker botox, inden du får det. Det er vigtigt, at du ikke gør det for andres skyld, eller fordi skønhedsidealet er sådan i dag. Du skal gøre det for din egen skyld, og hvis det et noget, som du ønsker for dig selv. Alderdom er også smukt, og det er helt naturligt, at vi ældes. Nogle er dog rigtig trætte af og utilfredse med deres rynker. Hvis det påvirker dig meget, er det en mulighed at få botox. På den måde kan du blive mere tilfreds med dit udseende, men husk at botox ikke fikser alt for dig. Det er vigtigt at holde sig sund og rask, når man bliver ældre, og det kan også hjælpe på at ældes med mere elegance.

Hvad er botox?

Botulinum Toksin er bedst kendt som botox. Botox har været til siden 1900-tallet og blev i starten af år 2000 godkendt til kosmetisk brug f.eks. til at behandle dynamiske rynker og linjer i ansigtet. De kommer ved sammentræning af små  ansigtsmuskler. Botox kan bruges til at forebygge og mindske rynkerne, hvilket mange bruger det til. Det sker på den måde, at medicinen injiceres i musklerne med en lille nål, og det får musklerne til at slappe af og udglattes. Behandlingen kan gentages. Det er vigtigt at sikre dig, at midlet er et godkendt lægemiddel. Eksempelvis er Azzalure godkendt. Du kan henvende dig og få rådgivning, inden du begynder behandlingen, hvis du har brug for at stille nogle spørgsmål og snakke det igennem med en professionel. Det er også en god idé at snakke det igennem med venner eller familie, selvom valget selvfølgelig i sidste ende er dit.

Hvornår skal man få botox?

Du skal kun få botox, hvis du selv har et behov for det. Det er vigtigt at minde sig selv om, da det er et indgreb på din krop. Behandlingen tager kun omkring 10-15 minutter og er delvis smertefri. Når du ændrer noget ved din krop, er det vigtigt, at du selv ønsker det. Mange ønsker at få botox i rynkerne, når de bliver ældre. Det kan være, hvis du selv er utilfreds med dine rynker, så kan det gøre en forskel at få rettet op på dem.