For en bæredygtig fremtid: Shop Zero Waste produkter online¨

I gennemsnit smider hver eneste dansker hele 37 kilo plast direkte i skraldespanden. Plast er et materiale, der har uendeligt mange anvendelsesmuligheder, men desværre ikke er nemt hverken at genanvende eller nedbryde. Plast er derfor en stor belastning for vores natur og fremtid. Du kan aktivt vælge Zero Waste produkter til for at gøre en indsats mod overforbruget af plast.

Bliv opmærksom på Zero Waste produkter

Fordi plastik er blevet en så naturlig del af hverdagens rutiner, kræver det en omstilling, hvis man vil erstatte sit plastik med Zero Waste produkter. I første omgang kan det betyde, at du må kigge en ekstra gang på dine produkters emballage, når du handler ind.

Genanvendelige alternativer til plastik er eksempelvis glasflasker, bøtter i metal og indpakning såsom papir og stof. Disse kan enten let genanvendes eller nedbrydes, så de igen indgår i naturens cyklus.

Find Zero Waste forhandlere online

I dag er det nemt, hvis du vil shoppe Zero Waste produkter. Du kan nemlig klikke dine hverdagsprodukter hjem i genanvendelige og bæredygtige udgaver på forskellige webshops. På http://beezerohero.dk/collections/all har de et stort udvalg af produkter til køkken, bad og hverdagens rutiner – helt uden plast og skadelig kemi. Du kan også bestille startpakker hjem, så du let og effektivt kan komme i gang med at eliminere de værste plastsyndere i køkkenet og badeværelset.

Kom i gang med en Zero Waste hverdag

Det kan måske synes som en uendelig opgave at erstatte din hverdagsprodukter med bæredygtige alternativer. Start gerne i det små, så du langsomt får vænnet dig til de nye former for emballage og opbevaring. Ofte kræver det blot en tilvænning, før de bæredygtige alternativer er blevet en fast del af din almindelige hverdag.

Vi har alle et ansvar for den klode, vi lever på, og den fremtid, som vi efterlader til de kommende generationer. Med Zero Waste produkter kan du let bidrage til en grønnere og mere miljørigtig fremtid for vores blå planet.