Hold øje med bilerne med flådestyring

GPS flådestyring bliver som regel benyttet af små eller store virksomheder. Et firma kan hurtigt have mange biler kørende på vejene, hvilket kan gøre det svært, at have det fulde overblik over dem alle. Med flådestyringen kan du se hvor dine biler befinder sig samtidig med, at du har mulighed for at følge hele deres rute. Et system kan være skræddersyet på forskellige måder alt efter hvad virksomhedens ønske er. Derfor anbefales det altid, at virksomheden tager en snak med producenten bag flådestyringen således, at der kan laves et flådestyringens system, der passer til virksomheden. Køb et godt og velfungerende flådestyrings program i dag, så virksomheden kan have det fulde overblik over bilerne.

Et godt system til virksomheden

De fleste virksomheder er meget glade for at benytte sig af flådestyring, da det bliver nemmere at planlægge dagens arbejde. Virksomheden kan hurtigt træffe nogle beslutninger ud fra hvor bilerne befinder sig samt hvor meget tid de bruger. Dette gør det f.eks. muligt at planlægge en ekstra rute, hvis en bil er hurtigere end de andre. Nogle virksomheder vælger at deres ansatte skal bruge deres privatbil til at køre i arbejdstiden. Flådestyringen kan skelne imellem arbejde og privat livet således, at den indsatte kørebog kan ændres til hvornår man er på arbejde eller hjemme. Dette gør det meget nemmere når virksomheden skal dække kørsel, eller når der skal laves kørselsregnskab i forbindelse med SKAT.

Fordele ved flådestyring

Der er mange fordele ved at have flådestyring i virksomheden. Du har det fulde overblik over bilerne samtidig med, at du kan spore bilen i tilfælde af tyveri. Du kan kontrollere ankomst og afgang for de enkelte medarbejdere og dermed holde øje med, om de overholder deadline. Det er nemmere at give kunder konkret svar på hvornår de får leveret eller afhentet varer og man har lettere ved at informere om forsinkelser. Dette giver generelt en god kundetilfredshed således, at virksomheden bliver sat i et bedre lys. Det giver bl.a. anledning til, at flere har lyst til at anbefale firmaet til andre. Virksomheden kan vælge en god pakkeløsning således, at flådestyringen ikke kommer til at vælte budgettet. Der betales som regel for et årligt abonnement og priserne er ret fornuftige i forhold til de egenskaber, der medfølger.

Hvad skal du vælge?

Det er individuelt hvilket GPS mærke den enkelte virksomhed vælger. For tiden er der mange som køber flådestyring fra Teltonika, da de producerer nogle af de bedste GPS systemer i EU. Virksomheder har udelukkende givet dem ros, fordi systemet er så effektivt. Arbejdsgangen bliver meget nemmere og dermed er virksomheden også lettere at håndtere. Et godt arbejdsflow er desuden med til at medarbejderne trives og har det godt på arbejdet.

Du kan altid skifte

Selvom nogle virksomheder har et andet flådestyrings program, så er det ikke ensbetydende med, at det ikke er lige så godt som systemerne fra Teltonika. Det er en individuel sag hvad den enkelte virksomhed bedst kan lide. Nogle vælger også at afprøve et system og hvis de ikke er tilfredse med det, så kan de altid skifte over til et andet.