Macbook på afbetaling – køb den på faktura

Apples famøse Macbooks er mere populære end nogensinde før, og for mange er mærket uundgåeligt. Derfor skal der også spædes til med en god sum penge, når Macbook står øverst på ønskesedlen. Hvad enten du er studerende eller generelt bare synes, priserne er tårnhøje, har du mulighed for at købe din Macbook på afbetaling. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at samle flere tusinde kroner sammen. Til gengæld vil der blive trukket mindre beløb fra din konti periodevis.

 

Hvorfor købe en Macbook på afbetaling?

Macbooks koster som bekendt flere tusinde kroner, men samtidig får du også en god computer for pengene. Derfor kan det være svært at gå på kompromis med prisen, hvis du kun vil gå med Apples udbud. Du har derfor mulighed for at afbetale, så du ikke behøver at skrabe store sum penge sammen til din kommende computer. Det er mere overskueligt og bekymringsløst, så du kan leve af andet end havregryn den resterende måned.

 

Det er forskelligt fra model til mode, hvor store beløb du skal afbetale månedsvis. De ældre modeller vil af naturlig årsag være billigere end de nyeste. Inden du sætter dig for at købe en Macbook på afbetaling, er det vigtigt, du overvejer betingelserne. For eksempel er det væsentligt, at du er bevidst om, hvor stor en indkomst du får en hver måned og hvor mange udgifter, du har. Du skal nemlig regne med, at der kan blive trukket fra 200 kroner og til knap 639 kroner hver måned. Det afhænger af, hvilken model og antal måneder, du vælger.

 

Betal over en faktura

 

Når du har besluttet dig for at købe en Macbook på afbetaling og nøje har overvejet modellen, er næste skridt at betale over en faktura. Det er mere simpelt, end det umiddelbart lyder. Det foregår på den måde, at du klikker dig ind på den model, du ønsker at købe hos en forhandler. Herefter læser du nøje, hvad det kræver, når du vælger at købe computeren på afbetaling. Her er det blandt andet angivet, hvor mange måneder du skal betale af i. Oftest vil der stå, at afbetalingen forløber fra enten 12 eller 36 måneder.

 

De fleste forhandlere har en række krav til, hvor gammel du skal være, og at du for eksempel ikke må være registreret i RKI. Det skal forstås som en kreditvurdering, eftersom du reelt låner pengene af virksomheden, når du afbetaler. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på de kreditomkostninger, der følger med en afbetaling og en Macbook på faktura.

 

Der er klart en fordel at vælge en af de lidt billigere modeller, hvis det er begrænset, hvor mange penge du har mulighed for at afbetale per måned. For de fleste er det rarest at afgrænse afbetalingen til 12 måneder. På den måde er betalingen hurtigere klaret, end hvis den strækker sig over 36 måneder. Derudover skal du også være opmærksom på, om der er renter på hos den forhandler, du ender med at vælge. Gå helst efter de forhandlere, der tilbyder rentefri afbetaling. Næste skridt er at bestille din nye Macbook.