Sådan får i mere glæde af jeres have

Går du også rundt og ville ønske, du tilbragte meget mere tid i din have? Så skal du bare vide, at du ikke er den eneste. På ingen måde. Så utrolig mange danskere, ved ikke hvad de skal gøre for at få brugt deres have mere.

Og få børnene mere ud i den. Læs endelig med i artiklen her, hvis du også er interesseret i at høre nogle idéer og forslag til, hvordan man som familie, par, venner eller enkeltperson, får mere lyst til at tilbringe tid ude i haven samt bare bliver gladere for den.

Få styr på det centrale først

Selvom det kan virke kedeligt, er det nu sandt. Det nytter ikke noget med hyggelige kreative projekter eller plantningen af alle mulige smukke blomster og bede, hvis eksempelvis græsset står alt for højt eller der er ukrudt alle vegne for eksempel.

Det går bare ikke.

For ligegyldigt hvad, vil haven så se rodet og sjusket ud uden nyslået græs slået af en plæneklipper, eller Stiga havetraktor, der er forbrugernes absolutte favorit. Og så kan alt det andet i har brugt tid og eventuelt penge på falde fra hinanden og faktisk være lige meget, hvilket jo er surt og en kæmpe skam.

Det er afstressende for blikket at skue ud over en have med nyslået græs, der er ordnet med en Stiga havetraktor.

Med sådan et syn, får du automatisk lyst til at springe ud i din have. Det samme gør dine børn, de får lyst til at lege i den, eller måske endda prøve den nye Stiga havetraktor.

Andet giver dårligt associationer og kan faktisk fylde hovedet med unødvendigt rod, da det kan være forstyrrende blot at kunne skue med øjnene halvt og faktisk også bare at se på ud af vinduet.

Derfor anbefales det i høj grad, at I som familie anskaffer jer en god Stiga havetraktor.

Se en smart og effektiv Stiga havetraktor her til alle prisklasser og i mange forskellige smarte varianter.

Plant et træ og gør det selv

I kan få et personligt præg på haven og en have med varme og kærlighed, I gerne vil tilbringe tid i sammen som familie og præsentere gæster for, ved at plante et træ. Det er sådan et godt fællesprojekt som familie eksempelvis at få plantet et æbletræ eller andet frugttræ.

Og børnene vil blive stolte og føle ansvarsfølelse for træet. I kan også plante nogle buske, hvor der vil vokse bær eller gro jeres egne bede med grøntsager.

Ikke kun mænd kan slå græs

Det er simpelthen en skrøne, at det kun er mænd, der besidder de helt simple evner til at slå græs. Det kan kvinder lige så godt gøre. Det er godt at slå græs for alle faktisk, selv de ældste børn burde prøve.

Om du bruger egne kræfter med en plæneklipper eller du sidder oven på en Stiga havetraktor, vil du opleve, at det er afstressende for at slå græs. Rigtig sundt er det for din mentale sundhed, fordi din hjerne kun skal fokusere og koncentrere sig om noget så simpelt, men meningsfuldt.